Шепот,
крясък,
прилив...
Темперамент на морето!
Шепот,
крясък,
прилив...
Ритъм на сърцето!
Шепот,
крясък,
прилив -
търся във ЧОВЕКА!
Шепот...
Тишина
и Отлив -
аз откривам в НЕГО!
© МАРИНА СТОУН-ЛЕВИ All rights reserved.