Най-истинска е неосъществената любов,
онази дето винаги ще чакаш...
Онази дето те събужда посреднощ,
и всичките любови е събрала...
Най-трепетна е неосъществената любов,
онази дето все я плачеш,
онази дето я отричаш всеки ден,
и всяка нощ отново чакаш...
Най-пагубна е неосъществената любов,
онази дето бавно те убива,
онази дето всичко ти е взела,
и всяка нощ отново с теб умира...
И всяка сутрин, слънчева душа,
крилете си съшиваш със усмивка!
Диана Димитрова
© Диана Димитрова All rights reserved.