Dec 14, 2021, 8:16 PM

Неосъзнато 

  Poetry
233 0 0

обича се
неосъзнато

 

и
никога
половинчато

 

а
небесата
насърчават

 

прекланят се

 

и

благославят

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??