Всеки ден календара белязвам
и тъжно усмихвам се след това.
В сънищата прегръщам те и влизам
тайно в градината на любовта.
Понесоха горещите сълзи
мечтите студени от лед.
Любовта ми голяма, мили,
остана непокътната след теб.
12.04.o7.
© Пролетното момиче All rights reserved.