Непоправима е само Смъртта...
Онази пръст, която ще притиска...
Но изход има винаги във любовта –
само истински стига да я искаме...
Непоправима е онази глуха нощ,
която всичко бързо с раз отнема...
Останалото – Сън е просто... Лош!
Сън – Душа и Тялото превземащ...
Непоправим е онзи черен път –
очакващ ни по него да преминем...
Избор е останалото... Кръстопът –
от нас зависи ще ли се разминем...
© Ивелина каменова All rights reserved.
колко много възможности ни е дал Творецът.
Поздрав за хубавият стих.