Аз моля, приберете този нос
със който влизате ми в деколтето,
отдадена съм на морален пост
и всичко дадено е вече взето!
А можеше да посветите стих,
картина и парфюм, тъй екзотичен
с тръпчиви нотки, с мускус за финиш
или пък вино с привкус най-различен…..
Защо не посветихте ми паун -
красив и недостъпен, и разперен
или звезда от небосвода син,
с която да залязвам всяка вечер.
А аз кръщавах утрото на Вас
и с Вас изпращах нощите горещи,
наричах Ви на всяка своя страст,
копнеех за случайните ни срещи….
Затуй сега, вървете си оттук,
и вече не изпращайте бонбони,
защото ги изяждам наведнъж
и сънищата стават неспокойни.
Ах, моля, приберете тез ръце,
че слагате ги пак къде ли не!
© Лулу All rights reserved.