С незаслужени сълзи си плащал твои болки!
Причинени ти от тази -
студената на обич със смразяващи ръце!
Мъчил си се да прикриеш тъмнината
в тъжното, обрулено лице!
За обич с обич се заплаща -
неофициален ще да бъде тоз закон!
А твоето сърце горчиво се разплаща,
незаслужило гнева на онзи ден!
Вярвай, ще си непосилен,
ако се опитваш да я върнеш ти!
Щом теб е напуснала,
няма и да иска да се върне, разбери!
Но твоите очи все още в пътя замъглени гледат!
Очакват тихите ú стъпки от тъмата черна, непрогледна!
Само ще ти кажа: Щом не се завръща, утеха в друг намира!
Щом сега не те прегръща, знай за теб е Непотребна!
© Фатиме Тибер All rights reserved.