Jan 22, 2012, 10:20 PM

... неповторимост 

  Poetry
640 0 6

 

 

какво е любовта...
бряг
безвремие
докосване
откраднат поглед - усмивка
искрен смях - глътка вода
чаша топлота за гостите
следа в скалата от сълза
която ручейче оставя
къде съм аз във цялото обичане
къде си ти във ритъма любим
в закачките
в нарочното докосване
във мислите се стичаме
в безвремие
и дъх
неповторимост


 

 

© Надежда Маринова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??