Неприкрита съблазън
Аз излъчвам към теб неприкрита съблазън,
лиши се от всякаква боязън,
усещаш развълнуваното дихание,
не можеш вече да контролираш моето желание,
чувствеността ми ти е подарък,
а нестихващата страст - спомен ярък,
прегръдки, прегръдки и целувки,
красиво допълнени с нежни милувки,
решението за нас дали си взел,
предизвикателството да си с мен докрай дали си приел?
© Пламена Сомова All rights reserved.