НЕПРИЛИЧНО
Докосни ме! Недей да трепериш,
от внезапната страст онемял!
Да възбуждам мъжете умея –
като всички и аз съм жена.
Целуни ме по устните право,
не поглеждай уплашен встрани!
Обществото какво ми е дало
и пред него защо се свеним!?
Разсъбличай ме дрешка след дрешка!...
В слабините ти пари, нали!?
Ах, количката... тя не е тежка –
край вратата ей там изтегли!...
Не, не искам да бъда прилична!
С мъжка сила във мен проникни!
И напук на света ме обичай,
нека гледат как падат стени!
© Христина Радомирова All rights reserved.