Oct 12, 2020, 1:49 PM

Непримирими... 

  Poetry
154 0 0

„неотразени“

влюбени — искрите им —

неугасени

 

непримирими

влюбени — пожарища

неугасими

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??