Няма драма, трагедията липсва
тече живота в коловоз един
изгрява слънце и пак се скрива
в очакване на следващия ден
Но днеска има изненада
небето се намръщи чак
и слънцето се скри на половина
и то ни гледа с половин око
Изливат се куршуми от засада
природата се свива в страх
тук няма нищо, спокойно е и тихо
макар, че чува се отнейде вик
Какво пък, ние сме далеко
ядем си пуканки със биричка и чипс
тук няма драма, трагедията липсва
и нека другите крещят
това най - малко мен засяга
нали си имам бира, пуканки и чипс
© Румяна Друмева All rights reserved.