Една молба - затвори очите си
Една надежда - отвори сърцето си
Едно желание - почувствай страстта
Преминаваща от мен в теб
Чувствата ми - като океан дълбоки
Страстите ми - като планини високи
Ала между океан и планина
Любовта обречена е да е сам-сама
И брегът разделя ги на две
Ала липсата на среща не ще ги спре
Между тях - любов на разстояние
Един за друг - мъка пламенно желание
Обречени са на любов невидима
Като мен и теб раними са
Молби надежди и желания
На остров с непрекъснати сияния
© Мирела Славова All rights reserved.