На Коко
който всеки ден ми показва колко е хубаво да бъда себе си
и ме търпи :)
Не се предавам
да съм щастлива и аз заслужавам.
Ти така ме плени
Ела и ме вземи.
Неразделни нека бъдем двама
За преди ми прости
И пак със мен бъди.
Гушкай ме по пижама
И за мен мисли
Когато ме няма.
Неразделни ден след ден
Аз и ти красоти да творим
Аз със теб и ти със мен.
Неразделни, от малкото щастливи,
Пътуващи и диви.
Вярващи и любящи
И живота боготворящи.
© Жанет Георгиева All rights reserved.