Отдадох се на неща нереални.
Прогоних истината от ума си.
Заживях в измислена реалност.
Чувствам как потъвам.
Чувствам, че ме задушаваш.
Прекара ме през Ада.
Какво трябва да направя?
Кога ще се свърши агонията?
Остави ме да оцелея!
Стъпил си на гърдите ми.
И не пускаш въздуха нагоре.
Това целеше, нали?
Държиш сърцето ми в ръцете си
и не му позволяваш да бие.
Радваш се, нали?
Отдадох се на фантазия неосъществима.
Аз създадох тази реалност.
Моят Ад си ти!
Специално за Зузка! :):)
© Дели Статева All rights reserved.