Ние мечтаехме с тебе
за слънчице мило със златни коси,
в рокличка сладка с къдрички по нея,
с дълбоки, невинни сини очи.
Ние мечтаехме с тебе
за тая невинност, чиста, добра,
да е наша любов, смисъл, опора,
да я държим от двете страни за ръка.
Ние мечтаехме....
... или..... може би............Аз!...
Размени мечтата, уютът, домът,
за бутилки, компании и чужди жени...
Изпи до дъно всичко свято...
...Нашето момиченце не се роди...
Сбогом, красавице с букли от злато,
със сълзи те изпращам - прости.
Сбогом, моя нежна и малка...
Не успях да те прегърна - уви.
Аз ли бях лоша,
татко ти ли бе пройдоха зла,
роди се, роди се, мое момиче,
в друга къща.., ...при друга жена.
© Natalie All rights reserved.