Идеална бях.
Без угризения...
Слабостите криех под леглото!
Дрехите с лекота разсъбличах.
Обличах с тях душата си...
А ти...?!
Не я докосна даже със съзнание...
До тебе снощи спях.
Не се сънувахме поредна нощ...
Не бе влюбено вече!
На зазоряване...
Недоизказано.
Въздухът се дави в самота.
Преди началото края видях.
И тъжно е!
Ще ми липсват очите ти!
Давят се мислите в спомени.
Тайно 'НАС' рисуват!
Целувка последна.
Неказано!
Аз и ти!
Несбъднати...
© ДРУГА All rights reserved.