Ако те видя
и си пожелая
никога повече
да не си отиваш,
ще те намеря на сутринта,
скрит зад лявата камера на сърцето ми;
ще рисуваш пейзажи
вътре в душата ми.
Ах, ти, хитрец такъв,
не можах да те науча откъде да не си отиваш...
© Елисавета Емилова All rights reserved.