Feb 19, 2012, 2:57 PM  

Нешева 

  Poetry » Humour, Civilian
786 0 1

Нели Нешева бонуси си взе,

за чия сметка - едно и е все!

Ако някоя кокошкарка беше -

нямаше крастата си да чеше,

ама нали е от "нашите хора",

да лапа жената няма умора,

що да не вземе и тя някой лев,

ей така, за радост и за кеф...

Що от НЗОК да не смуче,

нали протекция получи,

Бойко пак затвори си очите,

за бедните не стигат парите,

но кой ти гледа туй нещо,

кой за тях въобще се сеща!

 

Затова, народе, се ти стресни,

просто в кошарата не ги пусни!

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??