Aug 11, 2008, 12:27 AM

неща 

  Poetry » White poetry
573 0 8

Доверие Дисциплина и Водка

за оцеляване

в горно извисено верието

в един личен Джизъс

пърформанс

стари навици плюс

нерафинирана кафява захар

ди от разстоянието до луната

или антибиотик на гладно

сцепление от ментол

без противоречия

и водка водка

можеш да поседиш на пейка

отгоре ти да вали красота и мушици

като знаеш пътя към щастието

кво от това

водка

но задължително шевна машина

за копчета

самота

и други подобни

няма грешки в инструкциите

каквото и да ти говорят хората

лимитирани пространства

Джисъз на въртележката

или в предпоследния рейс

в посока никъде

можеш да обходиш мястото

за подходящи места за паркиране

като знаеш къде точно е завоя

кво от това

все ти пада мигла на лявата скула

и се размазва вдишването

в единствения час на неказаните думи

водка

дисциплина

доверие

Джизъс

айде де оцелявай копеле

© Зорница Николова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??