Не спряха улавите антихристи
да лаят пълната луна,
защо имат помисли нечисти
и вечно са си служили с лъжа.
А знаят те къде да ни притискат,
на струните ни как да зазвънят,
къде и колко ни чепика стиска,
те от лъжи не се свенят.
Не знам едно и също как повтарят,
в мътилка риба как ловят,
как с криви отговори отговарят,
с интриги искат да ни спрат!
От тях България е губила години...
Омразата е раждана от тях,
и срещата ни със "Доброто" се размина,
и станахме страна за смях!
© Христо Славов All rights reserved.