Нещо мое.
Нещо истинско.
Не искам да е вечно.
Да усетя топлинка
в сърцето си...
Това ли е,
което искам?
Мое минало.
Душа пречистена.
За прошка молеща
за мойте грешки
във живота ми...
Това ли е,
което нямам?
Нещо мое
в мойто бъдеще.
Забравен сън.
Една мечта.
Бъди до мен...
Това ли е,
което искам?
© Димитрина Станчева All rights reserved.
Поздрав от мен!