''Нещо повече''
Избраница за мен аз сега си търся -
жена, която всички качества
да си има и моля те едно нещо само -
не казвай, че все още не е родена
за мен тази жена и че такава няма.
Помогни ми, ако можеш да намеря
нещо повече от вчера.
Някоя по-красива, някоя по-забавна,
някоя по-щастлива и естествено,
че трябва да е и по-дива.
Някоя друга жена, която да е
нещо повече от всяка.
Избраница за мен не мога аз да намеря
и всичко в мен на това не вярва.
За мен не е истина изобщо да я няма.
Ще те помоля сега още един път
да не казваш отново, че тя не е родена.
© Кою Коев All rights reserved.