Apr 14, 2013, 12:47 PM

Нещо повече 

  Poetry » Love
501 0 0

Нещо повече

 

Тръпка,

мълва...

ласка

и

нищо

повече...

във всяко

едно момиче...!

А къде е

любовта -

не можеше

да не видя,

че е във

очите ти...

Милувка,

шепот

и искра,

и всичко

сочеше,

че ти

си повече

от различна...!

© Маломир Стръков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??