В съня видях ванилени снежинки
И облачета захарен памук
Събудих се излязох на разходка
А слънчицето пееше без звук
С косите вятърът се гони лудо
Сред сладък дъх на диви плодове
Бисквитеното шумолене на дървета
С невинност нежна – сякаш на дете
Прекрасен ден и гушнали се хора
В любовен танц облян със сладолед
От сладки стъпки в ягодова опера
И дълъг шоколадов пирует...
:)
© Монс All rights reserved.