Jul 28, 2013, 3:47 PM

Нещо за сърцето 

  Poetry » Love
545 0 1

Подслони сърцето -
някой ще го вземе,
затъмни небето -
ще вали...
направи го
веднага
или в ада,
защото няма време
нямам време
вече да боли
Просто ме вземи!
за тебе
и за мене...
просто го направи -
обичай ме,
сега,
по какъвто и да е начин,
без намек
за завинаги
и без вина,
а може и на сън дори,
но побързай,
че по-страшно е
ако не вали...!

© Маломир Стръков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??