Sep 8, 2017, 10:15 PM

Несигурните гънки на ризата 

  Poetry » Love, White poetry, Free verse
477 1 2

потрепва несигурно
ризата на една сянка
в рамката
на една отворена врата
не знае
най-желаната прегръдка
дали ще означава сбогом
или приемане
но я очаква
очаква
онези пръсти
които ще загладят
несигурните гънки
на ризата й

© Надежда Тошкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??