Несигурно...
Не мога да живея сигурно.
Сигурна единствено смъртта.
Обичам ли?
Обичат ме несигурно.
Крачките несигурни броя.
Сигурно навън е пролет -
в календара цъфнаха цветя...
Сигурно ще видя щъркел,
лято ще си нарека...
Сигурно сега съм тъжна?
Коя е датата? Часа?... :)
© Радка Миндова All rights reserved.