Защо на моменти се чувствам самотна?
Защо имам нужда някой да ме обича?
Защо се ражда в мен копнеж да чуя от любимия „Обичам те”?!
Защо?
Дали, защото спрях да вярвам в любовта?
Дали, защото мисля, че си има друга?
А дали си има?
и защо ли сякаш – срамува се от мен?
Защо това изпълва ме с тъга?
Нима не го ощастливявам вече?
Нима не иска да е с мен?
Защо се раждат тези думи?
Защо копнея някой да ме обича?
Защо уж искам, а не мога да му вярвам?
Защо мечтая да ми каже, че ме обича?
Дали, защото никога не го е правил?
Или защото мисля, че не ме обича…?
А може би наистина така е…!
Да ме обича той, да бъде с мен, и да е щастлив…
Мечта ли е това???
Или просто съм наивна и нещо в мене вярва във това?
... А сърцето ми за обич днес жадува...
22.03.2007г.
НАДЕЖДА
© Надежда Петкова All rights reserved.