Jan 30, 2012, 7:54 AM

Неслучено 

  Poetry » Love
435 0 0

Ооо! И ти си бил значи

от онези, пречупваните!

А така ми се искаше

между нас - нещо бяло,

 

нещо девствено, нещо лудо,

като размразен ручей -

ей това се страхувах,

да не вземе да стане!

 

Изпод толкова наръчи

на велики "Обичам те"

и надежди-заблуди,

и мечти, не възкръсваха

 

изпод тонове въглища

до едно непропуснатите

грешни мои  решения,

преповтаряни чак до втръсване.

 

Беше просто прекрасно -

като цъфнала клонка,

който някой изпуснал

във дълбоката пряспа!

 

Не, ти представяш ли се

в себе си да те бях влюбила?

Впрочем... май не е късно

да опитам. Но ми е страшно.

 

© Павлина Гатева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??