Несподелена
Деветата вълна
препускащ кон с бяла грива
разбива се в брега
оставила следа
утихнала назад се слива
потъва в недрата
на синята бездна
Слънцето в небето
облаци рисува
капки акварел
по морската вода
мечтателно
по своята Звезда бленува
чака я,
но Тя ще дойде през Нощта
Октомври 2015
Варна
Гавраил
© Гавраил Йосифов All rights reserved.