От толкова време те обичам,
а ти защо не се промениш малко?
И не започнеш да мислиш?
Не разбираш ли, че ни е писано
да бъдем заедно!?
Защо бягаш от любовта?
... Моята любов!
Престани да си превързваш и гипсираш сърцето,
а го освободи и пусни да диша спокойно!
Накарай го да прогледне.
Сега е сляпо. Не знае що е любов!
Накрая ще се втвърди и вледени.
Не смяташ ли, че му трябва шанс... за живот,
че на мен ми трябва шанс!?...
Любовта е за двама, а не за един!
© Йоана All rights reserved.