В твоята прегръдка
потапям се свенливо,
попивам всяка тръпка
с душата си щастлива.
С любов несподелена
обикнах тебе скрито,
на частици разпиляна
премина тя през сито.
От живота ли суров
била съм ощетена,
- та крия моята любов,
с теб несподелена.
© Райна Маргина All rights reserved.
Красиво си го написала!
Поздрав!