НЕСПОДЕЛЕНОСТ
Ти
няма
никога
да си моя –
дори за момент!
Срути се храмът,
а покоят
далече
от мен
е…
Ти обичаш друг –
отлично знам,
но на мен
това
не
ми
пречи
да ти дам
стиха, със звук
на обич поен!
© Раммадан Л.К. All rights reserved.