May 26, 2011, 11:55 AM

Нестинарска кръв 

  Poetry » Love
579 0 5

Ти не знаеш. Аз съм нестинарка.

Върху огъня съм се родила

от красива страст. До болка жарка

е кръвта ми, щом съм те открила.

 

И ти няма да усетиш даже

как аз в огъня ще те придърпам.

Преди още дума ти да кажеш,

с мене редом в огъня ще стъпваш.

© Камелия Виденова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??