Нетна скитница, луда, странна, но с добро сърце,
как те намерих и досега не мога да повярвам.
Първо беше лоша, груба и жестока,
после стана Ангел във тяло на жена.
Нетна скитница, вечерна, нощна, хищна,
ловиш душици без крила,
изгубени хора без път и посока,
изгубили завинаги своите мечти.
Нетна дружка, луда, странна, страстна,
превърна моя ден във слънчев лъч.
Ти толкова различна си и разноцветна
като утринна дъга над водопад.
Нетна дружка със добро сърце
което дава ми от своята си добрина
и всеки ден си малко по-различна
като пролет, лято, есен, зима се мениш
Нетна скитница, вълшебна, дива, луда
аз всеки ден, ще чакам твоето писмо
защото ти ми действаш, като вид Магия
и властваш над съня ми ти в нощта.
Нетна дружка, луда, странна и с добра душа,
аз те открих, приятелко добра,
да направляваш пътя ми в света
и да ми светиш приказно в нощта на живо.
© Борислав тодоров All rights reserved.