Срамно е да поглеждаш назад
с поглед, пълен с уплаха.
Нали ти спретна този парад
и ми почерни живота?
Нищо не струват сега
твойте сълзи и стенания;
падна ти в мойте очи
с лъжливите си обещания.
Сам си сега и ще бъдеш,
винаги вече ще бъде така,
защото ти просто не можеш
да обичаш всяка жена.
Може да се заблуждаваш
Да си мислиш: "Тя ще прости!"
Но дори и да се надяваш,
Ти си невидим за мойте очи!
15.08.2005
© Александра All rights reserved.