Невидимото виждам в теб с любов
за този свят напълно нереална.
За мене тя е повече от зов
и повече от тайнствено астрална.
За този свят напълно нереална
таи се обичта ми все в душата.
В съдбата ни оплакващо страдална
надеждата е силна с красотата.
Таи се обичта ми все в душата,
рисувам и извайвам те със чувство,
и някъде, макар и сред тълпата,
не ще потъна в кал от сляпо блудство.
Рисувам и извайвам те със чувство,
старая се до болка с нежнослов.
Аз искам да си висшето изкуство -
невидимото виждам в теб с любов.
© Асенчо Грудев All rights reserved.