Дааа, ангелите на мъжа са слаби!
Жената? Тя родена е съблазън!
Невинната кокетка с шепи граби
от мъжките желания... и разум!
Коси, немирни слънчеви спирали,
с небрежен жест на пръстчето намята,
мълниеносно с погледа си пали
най-чувствения танц на сетивата.
Поставя крак връз крак, ах, туй коляно
примамва - тръпчица необяснима...
А ти, момче, напразно бавиш само
играта древна. На ловец с богиня.
© Таня Донова All rights reserved.