Обичам те, но нямам право да го казвам!
Желая те, но нямам право да съм с теб!
Преструвам се, че аз без тебе мога.
Усмихвам се, но плаче моето сърце.
Невъзможната любов и двама ни разкъсва.
Невъзможно е със теб да се обичаме.
Животът пожела ти да си със друга,
а нощем до мен да ляга друг!
© Дафи Сидова All rights reserved.