Jan 3, 2010, 9:03 PM

Невъзможна любов 

  Poetry » Love
641 0 1

Обичах сластно мъж един -

добър и нежен, и прекрасен;

прехласвах се от погледът му мил,

но краят... бе ужасен.

 

Бе най-доброто в този свят -

очи, уста, прическа дива,

светът ми с него бе богат,

аз чувствах се красива - жива.

 

На седмото небе стоях...

и приказно щастлива,

но истина една разбрах

роднина ми е -

а така не бива!!!

 

© Силвена Пърлиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??