...на жените, които...
Не искам
да те срещна...
очите ти
да издържа
не бих могъл...
ръцете ти
ще ме погубят,
а дъхът ти
ще ме прати
в Ада!
Не искам
да те срещна...
че обещанията свои
не пристъпвам
и думи
без дела
не бих простил...
... дори на себе си...
Не искам
да те срещна...
но знай -
когато
...нощем...
тихичко
пристъпиш
във Морето,
аз някъде -
оттатък хоризонта...
ще те чакам.
21.10.2010
© ВикМарк All rights reserved.
Благодаря ти, Сестричке...