Jan 11, 2007, 8:52 PM

Невъзможно 

  Poetry
993 0 11
Поискай невъзможното от мен -
ще го изпълня, без да се замислям.
Ще мина девет планини за ден,
вода от камъните ще изстискам.

Ще стигна чак до края на света
и всички океани ще преплувам.
Ще разпилея детската мечта.
Не искай само с теб да се сбогувам.

Не искай да те моля за любов!
Не стига ли, че дадох своя огън,
че всеки ден за нас е смисъл нов,
че всяка нощ е ласка и тревога?!

Не искай да съм твоя всеки ден,
да се кълна или да се заричам.
Не искай невъзможното от мен -
поискай винаги да те обичам.

© Нели Вангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??