Как да останем приятели с теб,
след тази наша безумна любов?!
Не, не поглеждай ме с поглед премрежен,
късно е вече да бъдеш суров.
Още пожари бушуват в гръдта ни.
Виж ги, очите са пълни със страст.
Още потръпвам щом чуя гласа ти.
Още живея в сърцето ти аз.
Не, не протягай ръка със усмивка,
всеки допир е безкрайно жесток.
Или покрий мойте устни с целувка,
или зачеркни ме от своя живот.
© Меги Ризова All rights reserved.