*нищо ценно не се постига с усилие...
напъните са за...
по предназначения физически...
разумът
ще го накараш
да забрави
(с два-три пиниза)
ще го възмутиш
ще го откажеш
и ако опиташ
сетивата
да запушиш
с безлюбовен смях
или с мълчание
изстинало
едва ли ще успееш
те не могат
да замират
чрез усилие
те ще са отворени
и само белег
в пълнокръвието им
ще пулсира
© Геновева Христова All rights reserved.