Сутринта слънцето проблесна,
с лъчи покри моето лице.
Прекарах нощ чудесна,
галена от твоите ръце.
По-късно срещнахме се във фоайето,
погледна ме и усмихна се ти.
Заби лудо в мен сърцето
и потънах в погледа ти.
Нощ незабравима и прекрасна
ме беляза за цял живот.
Нощ такава не ще забравя,
ще я помня винаги, любов.
© Пролетното момиче All rights reserved.