Увлечен от желание,
тръгнал си на път,
на път далечен.
GSM-ът прозвъня,
на линията - жена,
жената, за която
бе готов на
приключение.
Тя тръпне
във очакване,
очакване едно -
дано го оправдаеш.
На бара тя седи,
седи притихнала,
от еротичните
фантазии замаяна.
Отпива от чашата
с кафе, целува
и цигара, и чака -
тръпнеща, изгаряща.
Пътувала, пътувала и тя,
за теб бе готова
за нови изживявания.
И ето, ти пристигаш
със свойта красота
и ръката и притискаш.
Трепери тя, трепери
от вълнение.
По-хубав си, по-хубав –
повтаря, в гласа й
нямаше съмнение.
И седяхте във друго
заведение. А след това,
а след това без срам и
капчица романтика
изчезнахте и се родихте
в ново измерение.
И се сбогувахте без клетви,
без любов и излишни
обяснения.
Благодарихте си, благодарихте
за това красиво приключение,
а после всеки продължи във
ритъма на своето живеене!!!
© С обич от мен за вас All rights reserved.