Apr 1, 2007, 11:10 PM

Ничия жена 

  Poetry
659 0 8
Невярна съм, в съня си те напускам
и чужди ласки диря във нощта.
Със белогриви ветрове препускам,
в зеници на звезди блестя.
Докосвам с обич облаци крилати,
косите си разплитам и звъня.
Така е всяка черна нощ, откакто
забрави, че съм ничия жена!

© Катя All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??