"Ние"
Ние вървиме сред нищото,
закриваме с пръсти очите си...
Ние сме малки сред времето -
търсим с надеждата дните си!
Ние създаваме някого,
който да има живота си.
Ние посрещаме лятото -
прогонили зимата в себе си.
Ние сме тук
и сега е момента...
Ние сме пак
кадри от някоя лента...
Ние сме спомени -
незабравени мигове...
Ние сме вечни
в милионите стихове!
Ние сме новият пламък,
гореща е в нас младостта!
Ние сме морският пясък -
вълни от солена вода.
Ние сме горди и смели
и често мечтаем, нали?
Ние сме облаци бели
в различно красиви съдби!
Ние сме хората създали живота -
променяме всеки свой ден!
Дали тогава ние можем
себе си да разберем...
© Горан Русинов All rights reserved.