Aug 22, 2012, 12:51 PM

Ние сме родени да умрем 

  Poetry » Phylosophy
609 0 0

Ние сме родени да умрем,
понякога – дори и да живеем.
От себе си не трябва да дадем,
не се налага даже да копнеем.

 

Много пътища, един-единствен изход,
защо ли да избираме най-трудния?
Пълзешком, се влачим ниско
и не мислим никога за другите.

 

Ние сме родени да умрем,
ала душите ни живеят вечно.
От себе си щом всичко си дадем,
живота си превръщаме във вечност.

 

 

© Или Дадарова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??